ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Αγαπημένοι συγγραφείς,

Σας προσκαλούμε στο Premium Online Εργαστήριο Συγγραφής Παιδικού Παραμυθιού. Έλα να συναντήσουμε μυθικούς ήρωες και κόσμους σε μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσεις τη φαντασία σου και διάφορες τεχνικής συγγραφής παραμυθιών βήμα προς βήμα και να δημιουργήσετε ένα παραμύθι που θα μαγέψει τους μικρούς μας φίλους.
Το Εργαστήρι Συγγραφής Παραμυθιού, αποτελεί ένα ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, σχεδιασμένο βάσει διεθνών προτύπων για να προσφέρει σε βάθος γνώση και εξειδίκευση στη συγγραφή παιδικών βιβλίων.
Αποτελεί ένα εφόδιο για εσένα που είσαι συγγραφείς, εκπαιδευτικούς, γονείς, βιβλιόφιλος, Book Influencer ή ενδιαφέρεσαι να γίνεις συγγραφέας παραμυθιών και επιθυμείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στη δημιουργική γραφή, ενώ ταυτόχρονα εισάγεσαι σε μεθόδους ανάλυσης, ψυχολογικές θεωρίες και παιδαγωγικά εργαλεία που εμπλουτίζουν τη διδασκαλία και την αφήγηση.
Το πρόγραμμα, με αυστηρή δομή και προσανατολισμό στη βαθιά κατανόηση των παραμυθιών, θα σε καθοδηγήσει με βήματα επιστημονικά τεκμηριωμένα ώστε να δημιουργήσεις συναρπαστικές ιστορίες με διάρκεια και αντίκτυπο. 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: έως 18 Οκτωβρίου 2024
-ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 εβδομάδες (ασύγχρονη εκπαίδευση)
-ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 21 Οκτωβρίου 2024
-ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μόνο online μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Μπορείς να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μέσα στην εβδομάδα
-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
-ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣhttps://bit.ly/47IwE0D

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • 1η Εβδομάδα: Μάθε τις βασικές αρχές της παιδικής λογοτεχνίας, εξερεύνησε την ιστορία των παραμυθιών και κατανόησε τη σημασία τους για την ψυχολογία και την εκπαίδευση των παιδιών.
  • 2η Εβδομάδα: Ανακάλυψε τις τεχνικές αφήγησης και ανάλυσε κλασικά παραμύθια, όπως την Κοκκινοσκουφίτσα και την Πεντάμορφη και το Τέρας. Δημιούργησε το περίγραμμα του δικού σου παραμυθιού.
  • 3η Εβδομάδα: Μάθε πώς να οργανώνεις την πλοκή του παραμυθιού σου, δημιουργώντας ένταση και αγωνία, ενώ παράλληλα εστιάζεις στους διαλόγους που ζωντανεύουν την ιστορία.
  • 4η Εβδομάδα: Θα μάθεις να δημιουργείς αξέχαστους ήρωες και αντι-ήρωες, αναλύοντας την ψυχολογία, τα κίνητρα, τις επιθυμίες και τις σχέσεις τους με άλλους χαρακτήρες.
  • 5η Εβδομάδα: Σε καθοδηγούμε να γράψεις και αναπτύξεις το δικό σου παραμύθι! Από την πρώτη ιδέα μέχρι την τελική κορύφωση και την επίλυση, θα είμαστε μαζί βήμα-βήμα για να δημιουργήσεις το δικό σου μαγικό κόσμο.
  • 6η Εβδομάδα: Ήρθε η ώρα της αναθεώρησης και να βάλεις τις τελικές πινελιές-διορθώσεις, μαθένοντας τα απαραίτητα για τα συχνά λάθη. Αυτή την εβδομάδα υποβάλεις το παραμύθι σου και λαμβάνεις ανατροφοδότηση, ώστε να βελτιώσεις ότι χρειάζεται. Στόχος μας είναι το παραμύθι σου να λάμψει και να έχει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν αξέχαστο!

ΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩhttps://bit.ly/47IwE0D

ΦΟΡΕΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΣ)